fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

De Brug

Nieuwsberichten van de groep vindt u onderaan de pagina

Klik op het pijltje rechts om de inhoud te lezen

Groep de Brug is een combinatiegroep van SO (6) en VSO (4) leerlingen. De 10 leerlingen hebben een leeftijd van 9 tot 12 jaar. In de groep werken de leerkrachten: Sarina en Corina. De klassenassistente voor de hele week is Patricia. Annefleur loopt dit gehele jaar stage op de dinsdag en donderdag

De leerlingen in de Brug krijgen schoolse vaardigheden aangeboden op hun eigen niveau, maar ook sociaal emotionele vaardigheden zijn erg belangrijk voor de ontwikkeling. Verder zijn er creatieve en sportieve vakken en bevorderen we de zelfstandigheid van de leerling door ze zo veel mogelijk zelf te laten doen wat betreft: toiletgang, omkleden etc. Ook stimuleren we samenspel en samenwerking door kinderen samen een opdracht te laten maken of doen. Daar we een christelijke school zijn vertellen we twee keer in de week een verhaal uit de Bijbel en zingen we Bijbelse liedjes. Door al deze dingen hopen we de leerling een zo harmonieus mogelijke ontwikkeling te geven.

SO: Speciaal Onderwijs
VSO: Voortgezet Speciaal Onderwijs

Met de creatieve vakken, zoals knutselen en tekenen, werken we aan een bepaald thema die een paar weken van belang is in de groep. Dit thema kunt u vinden onder aan deze pagina.

We werken met 2 weekhulpen per week, zij mogen om de dag de juffen helpen met taken zoals:
in de ochtend vertellen welke dag het is, helpen uitdelen of klusjes te doen.

Er zijn leerlingen die een aantal uur in de week extra begeleiding krijgen op school, daarvoor hebben we een mooie samenwerking met de Gemiva-SVG Groep.

De VSO leerlingen krijgen een aanbod van praktijkgerichte opdrachten in de ochtenden. Zij krijgen les in de volgende sectoren: schoonmaken, horeca, groen, administratie en techniek.

Nieuws van De Brug

11
april

Good luck

De Brug

Vanmorgen werd er bij de Good Luck weer hard gewerkt. Als be...

17
januari

Dinsdag 22 januari

De Brug

Dinsdag 22 januari is er studiedag voor alle juffen en meest...

10
januari

Doppenactie

De Brug

Er staat bij de ingang van de school een doos die helemaal v...

16
november

Cup-a-soup dag

De Brug

Vrijdag is het cup-a-soup dag in de klas. Als uw kind dat le...