Koningsspelen

Vrijdag 21 april hadden we feest op school, de koningsspelen!
We mochten allemaal in sportkleding naar school komen. Ook de kleur oranje ontbrak hier niet aan!
We begonnen met een toespraak via het digibord van Koning Willem Alexander. Daarna hebben we een hele ochtend spelletjes gedaan. Zoals: Koningskwartet, Koningsrace, Maxima-en-Willem-Alexander-loop, en nog veel meer!
We hebben heel veel plezier gehad met elkaar. 

Sportdag in de Staver

Op woensdag 8 maart organiseerden de BSM-leerlingen van de Prins Maurits voor ons een sportdag. 
We hebben ons de hele ochtend prima vermaakt en gingen ook nog met medailles mee naar huis! 

Actie4Kids schoenendoosactie

Dinsdag 8 november was de schoenendoosactie afgerond. 44 mooi versierde en goed gevulde schoenendozen mocht juf Sarieke meenemen van school! We hebben nog een mooie foto gemaakt bij de glijbaan en daarna gingen alle dozen in de auto van juf Sarieke. Zondag 13 november zullen de dozen nog één keer opgesteld worden in de gereformeerde Ontmoetingskerk, alwaar veel gemeenteleden gezorgd hebben voor een bijdrage aan de verzendkosten, om van daaruit naar het verzamelpunt Zuidland te gaan. Dan gaan ze met vele andere schoenendozen in de vrachtwagens of per schip naar Sierra Leone, Togo, Pakistan, Roemenië en als het lukt nog naar vluchtelingen die langere tijd verblijven in opvangkampen in Griekenland. We hopen, dat we hiermee weer heel veel kinderen blij mogen maken met de kerstdagen. Beste ouders, heel hartelijk dank voor het meedoen, het verzamelen en het betalen van de spulletjes en verzendkosten! 

Opening kinderboekenweek 2016

Op Woensdag 5 oktober werd de opening van de kinderboekenweek gehouden op het schoolplein. Het thema is 'Voor altijd jong', daarom waren de leerkrachten uitgedost als oude, of juist jonge mensen. Met rollators en grijze haren, of juist staartjes en korte rokjes werd met de kinderen het themalied gezongen en gedanst van 'Kinderen voor Kinderen'.